Vizite ne Kosove

Te dashur vellezer. Une jam Iliri 20 vjec dhe nuk kam qene asnjehere ne Kosove. Kam deshire te bej nje tur 7 ditor ne te gjithe Kosoven. Ju lutem me sugjeroni 2-3 vendet/qytetet/vendet kulturore-historike/ qe ju kan pelqyer me shume. Ju faleminderit.Te dashur vellezer. Une jam Iliri 20 vjec dhe nuk kam qene asnjehere ne Kosove. Kam deshire te bej nje tur 7 ditor ne te gjithe Kosoven. Ju lutem me sugjeroni 2-3 vendet/qytetet/vendet kulturore-historike/ qe ju kan pelqyer me shume. Ju faleminderit.public