Veterinar të mirë për mace?

Përshëndetje krejtve!

A mundeni me ma rekomandu një veterinar të mirë prej përvojës që e keni me macë shtëpiake.

Faleminderit,

Nese don trajtim te mire te maces, mos me ti dhon trauma si shume tjera une mendoj qe super veterinar eshte te King Pet ne Prishtine - Te kafet e vogla esht super i mire sipas pervojes.

Suksese

Ka nje ne Arberi pak me nalte se furra Shekulli eshte nje Pet Shop i mire.
Avni Haxholli telefoni: 049360038

Veterinari me pergjegjesi shume te madhe, sikur mos te kish trajtu Labinoti ket lepuroshin ton Bender sme merr menja qe kish me ja dal.

Per 10 dite e ka trajtu ne infuzion edhe e ka mbajt ne ordinancen e tij. Do jena shume mirenjohes per punen qe ke be dhe ke shpetu Bender.

Labinot Osmani - 049818202