Sulm fizik ne orar te punes

Nje shok temin e kan rrah fizikisht ne vend te punes ku ishte pa kontrat, a qon pesh kjo diqka n raport me zgjidhjen e mujshme t kti rasti n t ardhmen n bashkpunim me policin edhe qfar perfiton i sulmuari n kit rast pasi qe e ka humb vendin e punes si pasoj e ksaj ngjarje dhe ka perjetu dhun psikologjike dhe fizike. Ai poashtu i posedon kamerat kur goditet me dy grushte. A eshte mire me mar ndonje avokat apo qka me bo? Nese dikush ka eksperienc ne kso lloj raste ju lutem shperndani ndonje eksperienc
FaleminderitNje shok temin e kan rrah fizikisht ne vend te punes ku ishte pa kontrat, a qon pesh kjo diqka n raport me zgjidhjen e mujshme t kti rasti n t ardhmen n bashkpunim me policin edhe qfar perfiton i sulmuari n kit rast pasi qe e ka humb vendin e punes si pasoj e ksaj ngjarje dhe ka perjetu dhun psikologjike dhe fizike. Ai poashtu i posedon kamerat kur goditet me dy grushte. A eshte mire me mar ndonje avokat apo qka me bo? Nese dikush ka eksperienc ne kso lloj raste ju lutem shperndani ndonje eksperienc
Faleminderitpublic