Si te aplikoj per vize ne Meksike (Mexico)

Pershendetje,

Ndonjeri prej juve qe ka ndonje informacion se si shkon aplikimi per vize ne Meksik (Mexico) edhe a ka ndonje agjencion ne Kosove ose Prishtine qe te ndihmon per kete vize. Ne cilin vend munem me apliku dhe me u informu per me shume.

Faleminderit