Shumë e trishtë të dëgjosh një raport për luftën në Kosovë ku Serbia na qenka viktima dhe Kosova ajo që ka kryer krime

Kjo media që lindi vetëm disa vite më parë merr guximin të tregojë mashtrime dhe nxjerr Serbinë si viktimë dhe Kosovën (dhe NATOn) si agresore.
Do ishte e denjë dhe e drejtë të komentoni në linuk e këtij raporti të vërtetat që të tjerët të mësojnë arsyen përse NATO ndërhyri me bombardim të Serbisë.Why Did NATO Bomb Yugoslavia? | Flashback with Palki Sharma - YouTube

Kjo media që lindi vetëm disa vite më parë merr guximin të tregojë mashtrime dhe nxjerr Serbinë si viktimë dhe Kosovën (dhe NATOn) si agresore.
Do ishte e denjë dhe e drejtë të komentoni në linuk e këtij raporti të vërtetat që të tjerët të mësojnë arsyen përse NATO ndërhyri me bombardim të Serbisë.public