Shume e qelluar!

"Nèse doni te ndertoni nje vend ku do te kthehen djemte dhe vajzat e ti, nèse doni te ndèrtoni nje vend qe njerèzit do te largohen vetem gjate sezonit te festave, ku nuk do të kete frike per te ardhmen, atehere duhet ti beni vetem tre hapa:

  1. Barazoni korrupsionin me tradhtine ndaj Atdheut dhe zyrtaret e korruptuar me tradhtarët, deri ne brezin e shtate.

  2. Bejini Mesuesit, Mjeket de Ushtaraket tri profesionet me te paguara dhe mè prestigjioze.

  3. Dhe me e rendèsishmja - pune, pune dhe vetèm pune.

Sepse askush perves teje nuk do te te mbroje, askush nuk do te te ushqeje pèrvec vetes dhe vendi yt të nevojitet vetëm ty dhe askujt tjeter.

Kur te behet kio jo vetem nie fiale apo nje slogan i
thieshte, por nje menyrè jetese, do te thotè se e keni arritur gellimin tuaj".

Fialim nga Golda Meir (1898-1978), Kryeministrja e katert e Izraelit nga viti 1969 deri ne 1974.

(E huazuar)"Nèse doni te ndertoni nje vend ku do te kthehen djemte dhe vajzat e ti, nèse doni te ndèrtoni nje vend qe njerèzit do te largohen vetem gjate sezonit te festave, ku nuk do të kete frike per te ardhmen, atehere duhet ti beni vetem tre hapa:

  1. Barazoni korrupsionin me tradhtine ndaj Atdheut dhe zyrtaret e korruptuar me tradhtarët, deri ne brezin e shtate.

  2. Bejini Mesuesit, Mjeket de Ushtaraket tri profesionet me te paguara dhe mè prestigjioze.

  3. Dhe me e rendèsishmja - pune, pune dhe vetèm pune.

Sepse askush perves teje nuk do te te mbroje, askush nuk do te te ushqeje pèrvec vetes dhe vendi yt të nevojitet vetëm ty dhe askujt tjeter.

Kur te behet kio jo vetem nie fiale apo nje slogan i
thieshte, por nje menyrè jetese, do te thotè se e keni arritur gellimin tuaj".

Fialim nga Golda Meir (1898-1978), Kryeministrja e katert e Izraelit nga viti 1969 deri ne 1974.

(E huazuar)public