Shija dhe nuhatja nuk me jane rikthyer edhe pse e kam kaluar Covid-19

Jan bo dikun 5 muaj prej qe kam kalu COVID-19, por shija dhe nuhatja nuk me jan rikthyer.

A ka pas dikush njejtin problem, dhe a keni perdor ndonje terapi ose ndonje kontroll te mjeku, per rikthimin e shijes dhe nuhatjes?

Faleminderit paraprakishte.