Serbet falsifikojne "bisede" ne mes Hovenirit dhe Kurtit me AI

Serbet falsifikojne “bisede” ne mes Hovenirit dhe Kurtit me AI duke e bere Kurtin britanez. :skull::skull::skull:

Shikoni cfare absurditeti - paramendone ka pernime serb qe kane mendu qe dicka e tille eshte ide e mire, e ka serb qe mendojne qe eshte e vertete hahahaha.

Cfare amatorizmi…

​Serbet falsifikojne “bisede” ne mes Hovenirit dhe Kurtit me AI duke e bere Kurtin britanez. :skull::skull::skull:

Shikoni cfare absurditeti - paramendone ka pernime serb qe kane mendu qe dicka e tille eshte ide e mire, e ka serb qe mendojne qe eshte e vertete hahahaha.

Cfare amatorizmi…

​public