Sens i komunitetit

Jom pjese e ketij subreddi ose komuniteti qe disa vite muj me thon prej fillimit te pandemise nashta, qajo koha kur jena kon krejt te mbyllun edhe jom kon i ngjitun per telefoni si krejt te tjeret. Edhe e vizitoj kete forum koxha shpesh se kom qef me e pa se cka po ndodh ne redditoret kosovar. Personalisht me shume ndjeki forume te tjera, sic besoj edhe shumica prej juve. Mirpo dicka qe e kam vrejte qe mungon ne kete forum eshte sensi i komuniteti edhe deshira per me kontaktu me njoni tjetrin, me kriju shoqeri etj. Jena 35,000 veta brenda ketij forumi, e fatkeqesisht shumicen e kohes cka shoh jon komente sarkastike tu ja bo bajat njoni tjetrit, sidomos ne postimet qe kane te bejne me luften e fundit ne te cilen ka kalu Kosova.

Sinqerish mendoj qe mujm me bo ma shume se bashku e me e kriju nje sens me te mire te komunikimit, e jo me e fy e denigru njoni-tjetrin. Une jom shume i hapun me kriju shoqni me krejt juve e me bisedu per cka t’u don locka e zemres, mundeni me me kontaktu ose ne komente ose ne mesazh, qysh te doni. Virtyti kryesor qe na karakterizon si shtet eshte njerzillaku edhe afersia qe e krijojme me te tjeret. Mos t’i hupim kto vlera e ta mbajme mire e gjalle nje komunitet qe besoj qe i ka sherby e vazhdon me i sherby shumices qe veq jeni ktu.

Shnet e dashniJom pjese e ketij subreddi ose komuniteti qe disa vite muj me thon prej fillimit te pandemise nashta, qajo koha kur jena kon krejt te mbyllun edhe jom kon i ngjitun per telefoni si krejt te tjeret. Edhe e vizitoj kete forum koxha shpesh se kom qef me e pa se cka po ndodh ne redditoret kosovar. Personalisht me shume ndjeki forume te tjera, sic besoj edhe shumica prej juve. Mirpo dicka qe e kam vrejte qe mungon ne kete forum eshte sensi i komuniteti edhe deshira per me kontaktu me njoni tjetrin, me kriju shoqeri etj. Jena 35,000 veta brenda ketij forumi, e fatkeqesisht shumicen e kohes cka shoh jon komente sarkastike tu ja bo bajat njoni tjetrit, sidomos ne postimet qe kane te bejne me luften e fundit ne te cilen ka kalu Kosova.

Sinqerish mendoj qe mujm me bo ma shume se bashku e me e kriju nje sens me te mire te komunikimit, e jo me e fy e denigru njoni-tjetrin. Une jom shume i hapun me kriju shoqni me krejt juve e me bisedu per cka t’u don locka e zemres, mundeni me me kontaktu ose ne komente ose ne mesazh, qysh te doni. Virtyti kryesor qe na karakterizon si shtet eshte njerzillaku edhe afersia qe e krijojme me te tjeret. Mos t’i hupim kto vlera e ta mbajme mire e gjalle nje komunitet qe besoj qe i ka sherby e vazhdon me i sherby shumices qe veq jeni ktu.

Shnet e dashnipublic