Second Startup 🚀

Unë kam një pyetje të dashur grup, shokët e mi dhe unë po themelojmë tani një startup të dytë në Kosovë, ne dëshirojmë të prodhojmë tableta dhe t’i shesim ato në Kosovë. (si një lloj tableta fitness.)

Megjithatë, unë nuk dëshiroj t’i marr ato nga Kina, por lokalisht në Kosovë!

A njihni dikë, një kompani ose dikë tjetër me të cilët mundemi të bashkëpunoni?

Në kuptimin që ne japim substancën dhe ata pastaj prodhojnë pilulat tona dhe ne i bëjmë të paketojmë?

Faleminderit tashmë për përgjigjet!Unë kam një pyetje të dashur grup, shokët e mi dhe unë po themelojmë tani një startup të dytë në Kosovë, ne dëshirojmë të prodhojmë tableta dhe t’i shesim ato në Kosovë. (si një lloj tableta fitness.)

Megjithatë, unë nuk dëshiroj t’i marr ato nga Kina, por lokalisht në Kosovë!

A njihni dikë, një kompani ose dikë tjetër me të cilët mundemi të bashkëpunoni?

Në kuptimin që ne japim substancën dhe ata pastaj prodhojnë pilulat tona dhe ne i bëjmë të paketojmë?

Faleminderit tashmë për përgjigjet!public