Sa shkon cmimi per ari toke ne Therande dhe rethine te therandes?

Une kam 32 Ari toke ne afersi te Therandes e kisha pas qef me dite sa vlen.Une kam 32 Ari toke ne afersi te Therandes e kisha pas qef me dite sa vlen.public