Sa eshte e sigrute me punu ne Freelancer?

A mund te me informon ndokush qe punon ne Freelancer, apo qe ndonje projekt i/e tij u eshte perfunduar aty, se sa eshte e sigurte kjo platforme?

Nuk e kam perdoru asnjehere si platforme, andaj nuk kam njohuri bazike ne lidhje me te dhe me nevoitet ndihma e juaj.