Rroba me qira?

A e din nejkush se a ka dhe ku ka rroba(Suits,Tux) me qira me mar ne Prishtinë?A e din nejkush se a ka dhe ku ka rroba(Suits,Tux) me qira me mar ne Prishtinë?public