Rritja e çmimeve te produkteve vendore

Çmimet e produkteve vendore po rriten pas fushatès per
bojkotim te produkteve serbe! Kjo e ka nje emer, quhet
HAJNI! Cilesia e shume prei tyre eshte absolutisht
katastrofale, nuk ka perku as me gmimet e para-
inflacionit! Edhe me heret, e kane shfrytezu patriotizmin
dhe jo cilèsine per me u rrite ne treg!
Mos i hani foret e partive politike! Ato financohen prej
kompanive vendore gë edhe ashtu kane raport te mire
tregtar me Serbine - importoine e eksportoine
vazhdimisht! Bojkotoni krejt produktet jocilësore dhe
krejt produktet me mime te paarsyeshme!

Mundet me ekzistu edhe teoria qe organizatori Burim Piraj qe e ka nis kete kampanjen per bojkotimin e produkteve serbe, ai eshte njeheresh edhe pronar i Meka Halal Food, prodhues vendor.
Mundet me qene e gjitha kamufllazhë qe ky bashk me kta hajnat tjerr qe prodhojin Devollt e shume te tjere, krijues te kesaj kampanje qe populli mu mashtru mos me ble produkte serbe, e knej me ja fry çmimet produkteve te veta, ne menyre qe populli mu kushtezu qe vetem ato produkte mi ble, e si gjithmone mu pasuru ma shume.

Mos te harrojme qe edhe ne vet si popull i kemi fajet qe nuk jemi te bashkun kunder hajnave e oligarkeve. Kur ata shtrentojne produktet edhe e shfrytezojin kto raste,
bojkotoni edhe produktet vendore.

Personalisht nuk kom me ble prodhime vendore e as serbe. Armiku eshte vet shteti yne.