Qysh me vepru?

Postim prej zorit, se nuk po di ku me u drejtu, ndoshta k’tu e marr ni mendim.
Jam studente, edhe ni vit jam tuj e humb shkaku i profesorëve, m’ ka mbetë vetëm tema e diplomes. Jam tuj duru që sa edhe po zgenjehem se nuk e di çka po lypin ma, vetëm zgjatje e kotë. Jam studente që kam marrë bursë gjatë krejt viteve të studimeve, kam studiu edhe jashtë si shtesë edhe nuk është punë me diplomu. Prindrit e mi janë tuj e humbë durimin ma shumë se unë dhe po dojnë me shku ne fakultet me bisedu por po i ndali kishe mos me i nguxë.

Së fundi, sa mendova që m’ka mbetë veç me protokollu, profesori kërkon prap me shku ne konsultime, edhe ai është profesor senil që nuk ësht’ i aftë për me qenë mësimdhënës. Nuk mundemi me pasë asnjë komunikim me të. Po ndihem shumë në stres dhe e demoralizune. Prodekani edhe dekani me kanë drejtu te ai si këshillë prej tyne, përndryshe kam mendu me marrë te tjeter kush. S’po di ku me kërku përkrahje! Me ju tregu në prindërve, babi shkon edhe besoj kacafytet me ta.Postim prej zorit, se nuk po di ku me u drejtu, ndoshta k’tu e marr ni mendim.
Jam studente, edhe ni vit jam tuj e humb shkaku i profesorëve, m’ ka mbetë vetëm tema e diplomes. Jam tuj duru që sa edhe po zgenjehem se nuk e di çka po lypin ma, vetëm zgjatje e kotë. Jam studente që kam marrë bursë gjatë krejt viteve të studimeve, kam studiu edhe jashtë si shtesë edhe nuk është punë me diplomu. Prindrit e mi janë tuj e humbë durimin ma shumë se unë dhe po dojnë me shku ne fakultet me bisedu por po i ndali kishe mos me i nguxë.

Së fundi, sa mendova që m’ka mbetë veç me protokollu, profesori kërkon prap me shku ne konsultime, edhe ai është profesor senil që nuk ësht’ i aftë për me qenë mësimdhënës. Nuk mundemi me pasë asnjë komunikim me të. Po ndihem shumë në stres dhe e demoralizune. Prodekani edhe dekani me kanë drejtu te ai si këshillë prej tyne, përndryshe kam mendu me marrë te tjeter kush. S’po di ku me kërku përkrahje! Me ju tregu në prindërve, babi shkon edhe besoj kacafytet me ta.public