Qysh me pagu Zoom ne Kosove?

A keni pase rast te perdorni platformen zoom me opsionin e pageses mujore ne menyre qe te mos kete kufizime ne kohezgjatje te takimit?

Disa po e cilesojne si jo te sigurte menyren e pageses. Do t’ju isha mirenjohese nese ndani pervojen tuaj ose keni ndonje rekomandim tjeter (perveq google meet).

Faleminderit shume paraprakisht

Une paguaj licencen e Zoom-it qe 1 vit ndoshta, nuk kam pas problem asnjeher. Duhesh me i pas paret ne banke dhe kur te vjen data i merr parate vet ose me ane te kredit karteles.

Me ka ndodh 2 muaj mos me e pagu por prape nuk e kane nderpre, vetem kane ardh paralajmerime per shkeputje jane mjafte te sakte dhe te sigurte deri tash!