Qysh me i konvertu video nga kaseta ne digjitale?

Kaseta të vjetra dhe po më duhet me i kthy psh në klipa në kompjuter për me i postu në Youtube disa materiale , a ka dikush që i kthen.

Qysh me i konvertu video nga kaseta ne digjitale