Qysh me fole me simpatine?

Pershendetje @FilaneFisteku ,

Fillimisht ju duhet te gjeni momentin e duhur per te filluar te flisni me simpatin tuaj!

Momentin e duhur e zgjedhni ju vet se kur ju mendoni se eshte momenti i duhur, pasi ju te filloni te flisni dhe ti fillon te hapesh temat duke mesuar se qfar i pelqen simpatis tuaj me pytetjet:

  • Qfar lloji i filmit ju pelqen?
  • Qfar lloji i muzikes ju pelqen?
  • Qfar beni ju gjat dites?
  • Qfar do te ishte e mir per jeten tuaj?

Pasi ti i shtron te gjitha kto pyetje, dhe ai pergjigjet fillo shikoje se a pershtateni me njeri tjetrin…
Nese ai pergjigjet kontrast me jeten tuaj, eshte thjesht humbje kohe te simpatizosh akoma nje person qe nuk pershtatesh!

Faleminderit per mirkuptimin, shpresoj se ju kam ndihmuar sado pak!

1 Like