Qysh me Apliku per Vize Turistike ne Amerike?

Po mduhet dikush qe ka njohuri per aplikim per vize turistike ne amerike.

A ka mundsi me me ndihmu dikush?

  1. E mbush formen DS-160 per visen B1/B2 ketu

  2. E hap nje llogari ne ais-visa dhe i mbush të dhënat

  3. E nxjerr fletepagesen prej ais-visa dhe e kryen pagesen ne Raiffeisen Bank

  4. Pas aprovimit te pageses ne ais-visa e cakton terminin.

*Duhet fotografi dixhitale per vise amerikane