Qmimi i mirmbajtjes ne Banka

Pershendetje gjithve! Desha me pyt nese ndokush e din qimin e mirmbajtes ne Raiffeisen, masi qe mduhet me kriju ni llogari bankare, dhe jam i interesum me kriju tek ata, po kam degju qe mirmbajtjen mujore e kan shum te shtrejt. Nese ndokush ka naj info per ket pytje, ose rekomandime per ndonje bank ma te mir, e kisha vlersu shum!Pershendetje gjithve! Desha me pyt nese ndokush e din qimin e mirmbajtes ne Raiffeisen, masi qe mduhet me kriju ni llogari bankare, dhe jam i interesum me kriju tek ata, po kam degju qe mirmbajtjen mujore e kan shum te shtrejt. Nese ndokush ka naj info per ket pytje, ose rekomandime per ndonje bank ma te mir, e kisha vlersu shum!public