Pytje rreth hyrjes/daljes nga kosova

do vi me airoplan ne kosove dhe dua te kthehem me autobus nepermjet serbise, problemi esht qe serbia e lejon hyrjen ne serbi nga kosova veq nese ke hi ne kosove nga serbia dhe ket e kontrollon me vulen ne pasaporte

deshta me ju vet a mundem me i u shmang ksaj me leternjoftim ( jam shtetas i BE-se )

ndoshta dikush nga juve ka pas te njejtin problem

ju faleminderitdo vi me airoplan ne kosove dhe dua te kthehem me autobus nepermjet serbise, problemi esht qe serbia e lejon hyrjen ne serbi nga kosova veq nese ke hi ne kosove nga serbia dhe ket e kontrollon me vulen ne pasaporte

deshta me ju vet a mundem me i u shmang ksaj me leternjoftim ( jam shtetas i BE-se )

ndoshta dikush nga juve ka pas te njejtin problem

ju faleminderitpublic