Pytje: Pse Jericho nuk i publikon kanget e tyne ne Spotify/Deezer/Tidal?

Pak e quditshme miq, qe nje grup muzikor me renume dhe talent nuk angazhohet me publiku diskografine e tyne ne Spotify apo naj portal muzikor tjeter.

Qka kan me hup? Perveq ne YouTube, kerka tjeter sun e gjen muziken e tyne.

LAVDI!!!Pak e quditshme miq, qe nje grup muzikor me renume dhe talent nuk angazhohet me publiku diskografine e tyne ne Spotify apo naj portal muzikor tjeter.

Qka kan me hup? Perveq ne YouTube, kerka tjeter sun e gjen muziken e tyne.

LAVDI!!!public