Pyetje per shqiptaret qe jetojne ne Gjermani

Tung njerez, uroj jeni mire.

Deshta me ju pyet lidhur me nje gje qe ka te beje me streaming, me i shiku filmat.

Per ata/ato qe jetojne ne Gjermani, a shikoni filma ne platforma filma24/etj?

Sports e keto qe jane zakonshem prej faqes ne fb Kosovari?

Pse po pyes eshte se me download e di qe eshte ilegal dhe paguan denim, por per streaming ne keto faqe ose tjera?

Ju falemnderit nese me ndihmoni