Pyetje per Psikologji

Pershendetje tgjithve, mfalni nese pytja osht pak e pergjithsume, po jam kurioz nese ka psikolog ose terapist, ose madje edhe student te kesaj fushe tcilet jan pjes e ktij komuniteti.
Jam student i psikologjis ne vit te dyt, dhe desha tju pyes nese keni ndonje keshill apo diqka tjeter qe mkish ndihmu nga ana e karrieres. Po du me ju fokusu ktij profesioni 100%, ama po ndihem sikur nuk po kam ide se si me e permirsu veten ose si me e vequ veten, nese ka aktivitete apo certifikime qe mundem me i marr sa jam hala i ri, etj. Mfalni nese pyetja osht pak keq e strukturume, po gjdo ndihm apo kshill do jet teje e vlersume.Pershendetje tgjithve, mfalni nese pytja osht pak e pergjithsume, po jam kurioz nese ka psikolog ose terapist, ose madje edhe student te kesaj fushe tcilet jan pjes e ktij komuniteti.
Jam student i psikologjis ne vit te dyt, dhe desha tju pyes nese keni ndonje keshill apo diqka tjeter qe mkish ndihmu nga ana e karrieres. Po du me ju fokusu ktij profesioni 100%, ama po ndihem sikur nuk po kam ide se si me e permirsu veten ose si me e vequ veten, nese ka aktivitete apo certifikime qe mundem me i marr sa jam hala i ri, etj. Mfalni nese pyetja osht pak keq e strukturume, po gjdo ndihm apo kshill do jet teje e vlersume.public