Pse Opojanet nuk kan fis?

Pershendetje,

I kam ca shoke nga Opoja dhe folem per fiset shqiptare.
M‘tregune qe shumica e njerzve ne Opoje nuk kan fis por nuk mujtem me m‘tregu se pse.Pershendetje,

I kam ca shoke nga Opoja dhe folem per fiset shqiptare.
M‘tregune qe shumica e njerzve ne Opoje nuk kan fis por nuk mujtem me m‘tregu se pse.public