Pse me i la duart gjate Covid19 - Corona Virus?

Pse eshte keshilla Lani duart tuaja sa më shpesh?

Pastroni rregullisht dhe tërësisht duart tuaja me një larës të bazuar në alkool ose lani ato me sapun dhe ujë.

Larja e duarve me sapun dhe ujë, apo me bazë në alkool i vret viruset të cilat mund të jenë në duart e juaja.