Problem me zogj dhe pellumba ne ballkon te baneses

Po kemi shume problem me zogj-pellumba ne ballkon te baneses.

A ka dikush ndonje ide qysh me i largu?

Para disa diteve e pashe nje postim ne facebook per aparate me ultraze por spo mundem me e gjete me.