Prishtine-shkup

a ka linje pre prishtine ne shkup prej ores 6 mengjes dhe a me duhet me reservu bilet a vetem me ardh ne stacion?a ka linje pre prishtine ne shkup prej ores 6 mengjes dhe a me duhet me reservu bilet a vetem me ardh ne stacion?public