PriGlobal Festival, 1st Edition

Drejtori i Festivalit, Fatos Berisha, dhe ekipi i PriFest., kanë kënaqësinë të ju ftojnë në Ceremoninë e Shpalljes së Filmit Fitues të PriGlobal.
Para ceremonisë, nga ora 20:00,
do të shfaqet Premiera Regjionale e filmit të metrazhit të gjatë: DUCKS, AN URBAN LEGEND me regji të Shahar Rozen (Izrael)

Faleminderit Fatos Berisha.
Drejtori i Festivalit, Fatos Berisha, dhe ekipi i PriFest., kanë kënaqësinë të ju ftojnë në Ceremoninë e Shpalljes së Filmit Fitues të PriGlobal.
Para ceremonisë, nga ora 20:00,
do të shfaqet Premiera Regjionale e filmit të metrazhit të gjatë: DUCKS, AN URBAN LEGEND me regji të Shahar Rozen (Izrael)

Faleminderit Fatos Berisha.public