Po ndertohet Xhami në Oborr të Universitetit

Përshëndetje;
Sot e pash që është duke u ndërtu një xhami në oborrin e Universitetit AAB në Fushë Kosovë. Në atë rrugë gjendet vetëm Universiteti dhe disa lokale afariste, biznese dhe markete pra nuk është lagje e banuar. Në Fushë Kosovë është ekzistuese xhamia e madhe e qytetit, po ashtu jo më larg se vitin e kaluar është inaguruar edhe një xhami e re, tash prap ktu në hyrje të AAB. A mendoni se me të vërtetë po ndërtohet për nevoja të besimtarëve apo jo?
Unë për veti mendoj se kjo po ndërtohet vetëm për numër (pasi që Tërnava e konsideron si garë ndërtimin e xhamive), dhe pos asaj edhe për të dëmtuar imazhin e Universitetit si institucion i pavarur nga religjioni dhe politika, po ashtu edhe për të dëmtu kredibilitetin e arsimit në Kosovë. A mendoni që nuk duhet të ndërtohet në atë lokacion?Përshëndetje;
Sot e pash që është duke u ndërtu një xhami në oborrin e Universitetit AAB në Fushë Kosovë. Në atë rrugë gjendet vetëm Universiteti dhe disa lokale afariste, biznese dhe markete pra nuk është lagje e banuar. Në Fushë Kosovë është ekzistuese xhamia e madhe e qytetit, po ashtu jo më larg se vitin e kaluar është inaguruar edhe një xhami e re, tash prap ktu në hyrje të AAB. A mendoni se me të vërtetë po ndërtohet për nevoja të besimtarëve apo jo?
Unë për veti mendoj se kjo po ndërtohet vetëm për numër (pasi që Tërnava e konsideron si garë ndërtimin e xhamive), dhe pos asaj edhe për të dëmtuar imazhin e Universitetit si institucion i pavarur nga religjioni dhe politika, po ashtu edhe për të dëmtu kredibilitetin e arsimit në Kosovë. A mendoni që nuk duhet të ndërtohet në atë lokacion?public