Pika 6, Jezerce, Zona Neredimes, Ferizaj

Pika 6, ishte pike vrojtuese dhe baze e UÇKse pergjate 1998-1999.
Kjo pike eshte kthy ne atraksion turistik, dhe eshte rindertuar nga veteranet, ushtaret e FSKse dhe komuna Ferizajit.Pika 6, ishte pike vrojtuese dhe baze e UÇKse pergjate 1998-1999.
Kjo pike eshte kthy ne atraksion turistik, dhe eshte rindertuar nga veteranet, ushtaret e FSKse dhe komuna Ferizajit.public