Pershendetje, menyra transporti ose postare nga podujeva?

Sic e thot dhe titulli, doja me din nqs ka nai menyre me transportu dicka nga podujeva ne durres, du me sjell i parakolp makine, nuk e di nqs ka ndonje autobuz qe udheton nga podujeva ose ndonjeri ka ndonje njeri te vetin, i dal dhe para diku tjeter sesht e then vetem ne durres, Faleminderit.Sic e thot dhe titulli, doja me din nqs ka nai menyre me transportu dicka nga podujeva ne durres, du me sjell i parakolp makine, nuk e di nqs ka ndonje autobuz qe udheton nga podujeva ose ndonjeri ka ndonje njeri te vetin, i dal dhe para diku tjeter sesht e then vetem ne durres, Faleminderit.public