Pershendetje, a keni rastisur te takoheni me Serb ne Shqiperi qe jan me pushime? Mund te me thoni se ne te cila vende specifike rrijne, Sarande Vlore Durres, ku rrin?

Ose turista sllav, faleminderit dhe ditën e mire.Ose turista sllav, faleminderit dhe ditën e mire.public