Perkthyes ligjor ose noter nga Italisht ne Shqip

Po me duhet nje perkthyes ligjor ose noter mundet me qene qe me e perkthy nje dokument nga italishtja ne gjuhen shqipe.

Nese keni ndonje ide dhe rekomandim ju lutem me shkruani.