Per udhetime a mjafton të jesh i vaksionuar, apo kerkohet edhe testi per Covid19

Për të udhëtuar në Gjermani nga Prishtina a mjafton të jesh i vaksionuar, apo kerkohet edhe testi per covid 19, nëse keni informacione të sakta dikush, do të më ndihmonit shumë.

Ju faleminderit,

Sa i përket hyrjeve dhe daljeve në vend, çdo person që hynë në Kosovë duhet të posedojë certifikatën e vaksinimit me dy doza kundër COVID-19, test negativ PCR apo dëshmi se personi ka kaluar COVID-19.Nga 3 janari i vitit 2022 për të gjithë personat që hyjnë në Kosovë do të vlejë vetëm pika e parë, ajo e vaksinimit me dy doza kundër COVID-19.