Nje mendim ndryshe nga nje shqiptar i Shqipërisë per situaten ne Kosovë

Qe nje dore e zeze po luan guret duke perdorur diplomate burokrate te blere dhe drejtues shtetesh te korruptuar dhe te shantazhueshem per te arritur nje qellim te erret, kjo nuk diskutohet.

Por dhe qe Kosova eshte ne nje situate te veshtire, as kjo nuk diskutohet.

Teoria e asociacionit eshte provuar e sprovuar qe nuk funksionon, megjithate kjo axhende po shtyhet e po shitet si zgjidhje, madje si e vetmja zgjidhje.

Kurti eshte perballe nje zgjedhjeje shume te veshtire, nje zgjedhje pa zgjidhje, shume me te madhe se ai vete.

Mendimi im eshte qe Kurti te jape doreheqjen, per ta cuar vendin ne zgjedhje te parakohshme, duke dale vete me programin qe ai qe tani e mbeshtet, pra duke mos lejuar ndarjen e Kosovës dhe duke mos lejuar asociacionin e komunave serbe, por duke ia bere te qarte popullit kosovar se nese e votojne dhe ai ndjek kete rruge, Kosovën e pret nje periudhe teper, teper e veshtire.

Perballe te kete dike apo disa, te cilet te dalin me programin e formimit te asocacionit dhe nxjerrjen e Kosovës nga kjo situate, duke ia bere te qarte popullit te Kosovës se cfare do marrin mbrapsht nese e pranojne kete.

Dhe le te jete populli sovran i Kosovës qe do te zgjedhe.

Sinqerisht nuk e di se cfare do votoje Kosova, madje as nuk e di nese do arrihet te behen zgjedhje te lira pa ndikime qofte nga brenda qofte nga jashte.

Por ajo qe di, eshte qe nje zgjedhje kaq e rendesishme eshte shume e madhe dhe me pergjegjesi per t’u marre nga disa burokratucë te ndyre apo nga nje person i vetem si Kurti.Qe nje dore e zeze po luan guret duke perdorur diplomate burokrate te blere dhe drejtues shtetesh te korruptuar dhe te shantazhueshem per te arritur nje qellim te erret, kjo nuk diskutohet.

Por dhe qe Kosova eshte ne nje situate te veshtire, as kjo nuk diskutohet.

Teoria e asociacionit eshte provuar e sprovuar qe nuk funksionon, megjithate kjo axhende po shtyhet e po shitet si zgjidhje, madje si e vetmja zgjidhje.

Kurti eshte perballe nje zgjedhjeje shume te veshtire, nje zgjedhje pa zgjidhje, shume me te madhe se ai vete.

Mendimi im eshte qe Kurti te jape doreheqjen, per ta cuar vendin ne zgjedhje te parakohshme, duke dale vete me programin qe ai qe tani e mbeshtet, pra duke mos lejuar ndarjen e Kosovës dhe duke mos lejuar asociacionin e komunave serbe, por duke ia bere te qarte popullit kosovar se nese e votojne dhe ai ndjek kete rruge, Kosovën e pret nje periudhe teper, teper e veshtire.

Perballe te kete dike apo disa, te cilet te dalin me programin e formimit te asocacionit dhe nxjerrjen e Kosovës nga kjo situate, duke ia bere te qarte popullit te Kosovës se cfare do marrin mbrapsht nese e pranojne kete.

Dhe le te jete populli sovran i Kosovës qe do te zgjedhe.

Sinqerisht nuk e di se cfare do votoje Kosova, madje as nuk e di nese do arrihet te behen zgjedhje te lira pa ndikime qofte nga brenda qofte nga jashte.

Por ajo qe di, eshte qe nje zgjedhje kaq e rendesishme eshte shume e madhe dhe me pergjegjesi per t’u marre nga disa burokratucë te ndyre apo nga nje person i vetem si Kurti.public