Nje kend tjeter i sulmit ndaj gazetareve nga kriminelet shkije

Perderisa gazetaret po ndjekeshin nga kriminelet e maskuar, shihet KFOR-i qe veq i shikonte. Ne nje moment afrohet nje gazetar per te kerkuar ndihme dhe trupat e KFORIT e largojnePerderisa gazetaret po ndjekeshin nga kriminelet e maskuar, shihet KFOR-i qe veq i shikonte. Ne nje moment afrohet nje gazetar per te kerkuar ndihme dhe trupat e KFORIT e largojnepublic