Ngjyra e helmetes tregon llojin e pune?

Shpesh në punishte ndodhin lëndime të ndryshme qoftë nga pakujdesia apo edhe nga ndonjë lëvizje aksidentale.

Në faktorët që ndikojnë në lëndime të shpeshta është mosbarrtja e PPM gjatë procesit të punës.

Për gjithë ata që nuk i njohin helmetat mbrojtëse me foton e ilustruar mund të mësojnë për helmetën që duhet bartur në punë.

Helmeta e duhur koka e sigurtë❗️

Ju urojmë fat dhe siguri në punë :four_leaf_clover: