Metal Punues per rrethoja?

Ju lutem a mund te me propozoni ndonjë firme apo person metal punues te rrethojave (gilinderave) për dyer te oborrit

Dikënd qe ja vlen me marr dhe me çmime te arsyeshme se ne facebook kame gjete plot.