Mbas rastit ne Lipjan, si mundemi ne si shoqni, si popull, me e ule dhunen dhe vrasjet,qe koheve te fundit jan shtu shum ne familje tona?

Ju lutem keni kujdes ne komentet, teme e ndjeshme!Ju lutem keni kujdes ne komentet, teme e ndjeshme!public