Ligji i punese RKS

Pershendetje, deshiroja qe te ju pyes nese dikush nga ju ka njohuri per kontrata te punes.
Pyetja eshte.
Nese kontraten e ke nenshkruar per pranimin e punes “pune-marrjen” per nje kompani te caktuar, a ka drejt ajo kompani te shtoj detyra shtese dhe te obligoj qe te kryesh pune te nje kompanie tjeter, nese jo/po si e rregullon ligji i punes se nuk po mundem me gjet me nene ne ligjin e punes?.Pershendetje, deshiroja qe te ju pyes nese dikush nga ju ka njohuri per kontrata te punes.
Pyetja eshte.
Nese kontraten e ke nenshkruar per pranimin e punes “pune-marrjen” per nje kompani te caktuar, a ka drejt ajo kompani te shtoj detyra shtese dhe te obligoj qe te kryesh pune te nje kompanie tjeter, nese jo/po si e rregullon ligji i punes se nuk po mundem me gjet me nene ne ligjin e punes?.public