Lajmero Rritjen e ÇMIMEVE

Lajmero kete numer per ngritjen e çmimeve në dyqane ose barnatore; 0800 80 800.

ATK-ja dërgon ekipin në vendin e ngjarjes dhe do të pësojnë dënime të mëdha”.

228 thirrje të pranuara deri më tani nga qytetarët

ATK ofron edhe një linje per raportim 038 222 165

Të nderuar qytetarë linja pa-pagës 0800 80 800 është e hapur për të pranuar raportimet tuaja, sa i përket keqpërdorimit të çmimeve tek bizneset në Kosovës, me rastin e Coronavirusit.

Sot (14/04/2020) nga ora 10:00 deri më tani përmes linjës pa-pagës 0800 80 800 kemi pranuar 228 thirrje nga qytetarët, të cilët kanë raportuar rritje të çmimeve, kryesisht tek markete dhe farmacit, të njëjta janë adresuar tek inspektorët tatimor për trajtim ligjor.

Për arsye të ngarkesës se madhe të thirrjeve të qytetarëve në linjën pa-pagës, Administrata Tatimore e Kosoves ka mundësuar edhe një linje tjetër alternative për raportim: 038 222 165 (kjo linje është me pagesë).