Ku mundem me gjete tapete per mure?

Pershendetje. Shpresoj qe jeni mire.

A mundeni me me tregu ku mundem me gjete tapete per mur me materiale me kualitative dhe te qendrueshme. Si variojne çmimet si dhe a duhet mjeshter profesionist per vendosjen e tyre?

Ose nje shembull tjeter:

Faleminderit paraprakisht.