Ku muj me gjet nje Expert te kompjuterave?

Prsh. E kom ni problem qesa koh me nje PC qe e kom build para do mujve. Krejt sendet jon t’reja po thjesht qesa koh spo muj mu rahatu me processor. Temperaturat e nelta, veq me ndez PC-n po shkon dej 80+c. Sot mu bo crash blue screen (CLOCK WATCHDOG TIMEOUT), qe dmth CPU sosht tu korrespondu me sistem. Spodi qka mi bo, CPU-n e kom ndru t’ri apet prej garancionit serisht i njejti problem. Edhe kartela grafike e re ja ka nis mem bo glitcha pixels kur po punoj n’Premiere Pro re-installed latest drivers kurgjo ajo pune. Spodi ku osht faji, a si kom compatible paisjet, apo cooler spo e ftof mir, a c’ka osht puna. Ku kisha mujt me dergu dikush qe din mir me gaming PC/workstations. Kom provu me re-position CPU-n me ja ndru pasten etj sameshit.

Specs: https://imgur.com/a/oAs07QO

Ka disa opsione për të gjetur një ekspert të kompjuterave:

  1. Pyetje dhe përgjigje në internet: Në internet ka shumë faqe dhe forume ku mund të kërkoni këshilla dhe ndihmë nga ekspertë të tjerë të kompjuterave.
  2. Njoftime në internet: Njoftime në internet në faqet e punës mund të jenë një mënyrë e mirë për të gjetur një ekspert të kompjuterave.
  3. Referimet nga miqtë dhe familjarët: Pyetja nga miqtë dhe familjarët tuaj mund të jenë një mënyrë e mirë për të gjetur një ekspert të besueshëm të kompjuterave.
  4. Kompanitë e teknologjisë: Kompanitë e teknologjisë janë një burim i mirë i ekspertëve të kompjuterave. Mund të kërkoni në internet për kompani të teknologjisë në zonën tuaj dhe të pyesni për shërbimet e tyre.
  5. Kurset dhe trajnimet e kompjuterave: Kurset dhe trajnimet e kompjuterave mund të jenë një mënyrë e mirë për të mësuar më shumë rreth teknologjisë dhe për të gjetur ekspertë të kompjuterave që ofrojnë këto trajnime.