Ku me realizeu Nostifikimin e Diplomes?

Pershendetje,

Deshta me ju pyete ku me kishit rekomandu me be nostifikimin e Diplomes. Cilin agjension e rekomandoni, a e din cili kush mundet me ta gjet ndonje pune me drejtimet Juridik-Ekonomik.

Pershendetje,

Me Nostrifikimin e diplomave meret Ministria e Arsimit. Shkon ne zyret e kesaj ministie dhe mundesh me kry pune pa problem. Mos u merr me agjencione hiç per kete pune.

Suksese.

1 Like