Ku me porosite online fidane te perimeve dhe luleve?

A e din dikush a mundem diku me porosite online fidane te perimeve dhe luleve?

Qeto jane ato qe i di une:

Nëse dëshironi që dhurata për më të dashurit Tuaj të arrijë me kohë dhe në destinacionin e dëshiruar, shitorja Remember Me është zgjedhje e qëlluar!

Për të gjitha pyetjet mund të drejtoheni te linku [email protected] ose mund të klikoni te linku Kontakti. Gjithashtu për çdo pyetje tjetër mos hezitoni të na kontaktoni në [email protected]

Çmimet e dërgesave në Prishtinë janë 3 Euro për dërgesë, ndërsa për qytete tjera – në varshmëri nga distanca.