Kontributet Pensionale ne Kosove

Banoj ne Shqiperi dhe aktualisht punoj per nje kompani kosovare remote.

Isha i interesuar te dija si funksionon skema e kontributeve ne Kosove, pasi keta te punes time po me thone qe kontributet me zbriten nga paga por nuk me njifen. Gje qe personalisht nuk me ben sens, prandaj doja te merja nje info me shume.

Falemnderit