Jam mashkull dhe mendoj ktu Kosov katastrof ish ne fitnes per femra

Fillova me shku ne fitnis per1 muaj se jam pushim ne Kosov dhe sot um erdh qudi qysh ushtrojshin meshkujt ne fitnis sikur skan pa kurr me sy femra syt nuk ja hekshin ti shiku nen-stop… Ne Skandinavi ku jetoj krejt e shikojn punen e vet a ktu Kosov meshkujt ishin sikur ata zezaket e gjunglles qe skan pa kurr njeri te bardh… :joy:Fillova me shku ne fitnis per1 muaj se jam pushim ne Kosov dhe sot um erdh qudi qysh ushtrojshin meshkujt ne fitnis sikur skan pa kurr me sy femra syt nuk ja hekshin ti shiku nen-stop… Ne Skandinavi ku jetoj krejt e shikojn punen e vet a ktu Kosov meshkujt ishin sikur ata zezaket e gjunglles qe skan pa kurr njeri te bardh… :joy:public