Investimet ne vende te gabuar

Qka mendoni per investimet e milionereve shqiptar ne qendrat tregtare, sallone darsmave, galeri te makinave, ne clube ose kafene te ndryshme. Pse nuk investojne ne fabrika apo ne fusha te ndryshme te teknologjise. Gati te gjitha nevojat i marim prej shtete te ndryshme edhe gjithmon jemi te varur prej shtete qe i marrim ato. Kosova nuk perparon me qendra tregtare ku shumica e fuqise puntore po largohet drejt vendeve evropiane ka shum vende qe nuk munden me gjet as puntor per sezonin veror besoj qe do te ket edhe me shum munges se as qe nuk pagohen se sa punojn, punojn pune te lodhshme dhe ne fund nuk prodhojm asgjeQka mendoni per investimet e milionereve shqiptar ne qendrat tregtare, sallone darsmave, galeri te makinave, ne clube ose kafene te ndryshme. Pse nuk investojne ne fabrika apo ne fusha te ndryshme te teknologjise. Gati te gjitha nevojat i marim prej shtete te ndryshme edhe gjithmon jemi te varur prej shtete qe i marrim ato. Kosova nuk perparon me qendra tregtare ku shumica e fuqise puntore po largohet drejt vendeve evropiane ka shum vende qe nuk munden me gjet as puntor per sezonin veror besoj qe do te ket edhe me shum munges se as qe nuk pagohen se sa punojn, punojn pune te lodhshme dhe ne fund nuk prodhojm asgjepublic