Interesohuni n’ket mundsi

Kush osht i Diaspores me diplom dhe s’pakti 2 vjet eksperienc pune aplikoni. Osht mundsi shum e mir, ka t’baj me projektet qe osht tu punu qeveria, muni me msu shum, me marr çertifikat, dhe mi ndihmu shtetit. Qeveria ti mbulon shpenzimet per jetes dhe per udhe.

Vizitoni: cdfellowship.com nese doni ma shum detaje. Osht shum mundsi e mir, mos e leni pa apliku nese muni.Kush osht i Diaspores me diplom dhe s’pakti 2 vjet eksperienc pune aplikoni. Osht mundsi shum e mir, ka t’baj me projektet qe osht tu punu qeveria, muni me msu shum, me marr çertifikat, dhe mi ndihmu shtetit. Qeveria ti mbulon shpenzimet per jetes dhe per udhe.

Vizitoni: cdfellowship.com nese doni ma shum detaje. Osht shum mundsi e mir, mos e leni pa apliku nese muni.public